Vil du støtte os?

Vil du støtte ACADEMY A missionen?

Vil du gerne bidrage til at unge mennesker kommer til at lære sig selv bedre at kende, lærer at leve mere autentisk og kan tage personligt lederskab i eget liv?

ACADEMY A er en uafhængig non-profit organisation og derfor er tilskud til vores mission uundværlig for vores daglige arbejde og videreudviklingen af vores koncepter. Vores arbejde finansieres i dag gennem fonde, sponsorater, private bidragsydere og frivillige, der dedikerer tid og energi i projektet og missionen.

Er du ung og vil være frivillig?

Vi har mange unge som arbejder for os, både som hjælpere/mentorer på gruppeforløb, som hjælpere i kommunikationsafdelingen, som kreative projektledere og facilitatorer af udvalgte forløb. Hvis du er ung og gerne vil være frivillig hjælper, skriv til os på info@academy-a.dk

Vi stiller som eneste ‘krav’ at du har gennemgået grundforløbet ‘Autentisk og fri’, inden du starter.

 

Er du underviser?

Vi søger løbende nye dygtige bevidste undervisere, der frivilligt vil bidrage med deres visdom og erfaringer på vores gruppeforløb og tema-aftener. Hvis du vil være underviser på ACADEMY A, og bidrage med det netop DU er sat i verden for at undervise i/formidle om – og har lyst til at bidrage ulønnet til de unge, som kommer i ACADEMY A, skriv meget gerne til os på info@academy-a.dk. Fortæl os lidt om, hvad du ønsker at bidrage med og hvorfor.

 

Er du fond?

Vi søger løbende fonde der ønsker at støtte vores mission. Hvis du er fond, tilbyder vi dig et projekt som både støtter op om verdensmålene og som har et samfundsmæssigt bidragende aspekt. Kontakt os på info@academy-a.dk hvis du er nysgerrig på vores mission.

 

Er du investor?

Hvis du er investor, og søger projekter med mening og hjerte, der gør en kæmpe forskel for både nutid og fremtid, skriv til os på info@academy-a.dk att Louise Schønnemann. Vi kommer gerne ud og præsenterer idegrundlag, filosofi og mission for dig.

 

Er du virksomhed?

Hvis du er virksomhed og gerne vil støtte vores mission, kan du både blive sponsor eller booke os til at komme ud og fortælle om ‘den unge generation’. Som virksomhed har I mulighed for at få jeres logo eksponeret på vores side, og booke os til foredrag i jeres virksomhed.

Skriv til os på info@academy-a.dk

Vores Nyhedsbrev