udtalelser

Hvad siger andre unge?

Hvad siger andre om ACADEMY A?

Herunder ser du forskellige udtalelser fra unge, der har været del af ACADEMY A’ aktiviteter.

Der sker noget meget fint, når mennesker mødes og ærligt ydmygt og sårbart taler om deres udfordringer med at være menneske.

Deltager på gruppeforløb

ACADEMY A er et pusterum i hverdagen. Et fristed hvor jeg lærte mig selv bedre at kende og fik støtte til at vælge ting til i mit liv, som er vigtige og som giver mere ro i sig selv.

Deltager på gruppeforløb

Vi tør ikke fortælle vores livshistorie. Tænk hvad de andre tænker. Men når vi ærligt deler ud, hvem vi er og hvad vi har kæmpet med, og gjort i vores liv, så åbner vi os for hinanden og os selv.

Deltager på gruppeforløb

Jeg var bevidst før, men Academy A har gjort mig mere bevidst. Hvad der har gjort det? Det
har helheden, at vi satte fokus på værdierne, skyggesiderne, styrkesiderne, historierne – som helhed bliver du bevidst. Det hele hænger sammen. Du er en blanding af det hele.

Deltager på gruppeforløb

Du får mest ud af det, hvis du er nysgerrig, for du skal være nysgerrig for at lære noget nyt.

Deltager på gruppeforløb

Det hele er i os. Academy A har været med til at bevidstgøre det jeg allerede vidste.

Deltager på gruppeforløb

Det har givet mig en mulighed for at lære noget om mig selv. Jeg har ikke kun lært af underviserne – men også af de andre i gruppen. Det er fascinerende og rørende, hvad mennesker bringer ind i et trygt rum, og hvor meget vi kan lære fra hinandens erfaringer og livshistorier.
Deltager på gruppeforløb

Unge om tiden efter Corona

ACADEMY A kan føre mennesker sammen i den virkelige verden. Især nu har vi får brug for at føle os en del af et fællesskab, som ikke kun består af online sammenværd via facetime, telefonsamtaler, zoom og beskeder. 

Deltager på gruppeforløb

Jeg tror på, at dét at blive sammenført via følelser og åbenhed virkelig kan skabe nogen vilde relationer til hinanden – især efter denne afstandstid. Jeg tror på, at vi som unge ser verden på en anden måde, nu hvor alt det her er sket. Vi har måske andre behov for samvær og nærvær fra andre mennesker.

Deltager på gruppeforløb

Jeg synes virkelig at tiden har vist, hvem der er ens sande vigtig relationer og hvem man egentlig burde bruge mindre tid på.

Deltager på gruppeforløb

Corona pausen viste os unge, hvor rart det var at få en pause fra en stresset hverdag. Vi fik muligheden for at komme mere tilbage til rødderne og finde ud af, hvem og hvad der er vigtigt for os – og hvad der bare er støj. Det bliver hårdt når verden åbner igen. Nu ved man, hvor godt det føles at være i ro – men det er umuligt at finde, når hverdagens aktiviteter trækker og kræver en. Derfor tror jeg at ACADEMY A skal bruges til fortsat pusterum. Et sted hvor du lærer dig selv at kende, lærer dine værdier at kende, får støtte til at vælge de rigtige ting der er vigtige og som giver mere ro i sig selv.

Deltager på gruppeforløb

Vores Nyhedsbrev