Tilmeld dig 

Har du lyst til at blive en del af et bevidst fællesskab og lære dig selv bedre at kende? Så tilmeld dig her et af vores forløb, camps eller aftener.

Betaling

Alle tilbud fra ACADEMY A er low-cost, da vi ønsker at alle skal have mulighed for at lære sig selv bedre at kende og føle sig som en del af et bevidst fællesskab. Prisen for den enkelte aktivitet står anført ud for aktiviteten i kalenderen og under beskrivelsen af aktiviteten. Når du har tilmeldt dig en aktivitet, tilsendes du en mail med anført betalingsmuligheder. Når du har betalt for dit kursus/aftene/camp, er du endeligt tilmeldt.

Tilmelding

Skriv dit navn, email og den aktivitet du ønsker at tilmelde dig til her. Du modtager en mail i din inboks fra ACADEMY A med en bekræftelse på din tilmelding.

4 + 2 =

SELVINDSIGT. STYRKE. RETNING.

Læs om vores kurser – klik her

Vores ønske er, at så mange unge som muligt finder håb, mod og styrke til at leve et autentisk liv og være del af et autentisk fællesskab. Ideen om ACADEMY A startede i 2018, og siden da er mange nye ideer og aktiviteter realiseret. Vi glæder os til at møde dig.

Næste gruppeforløb starter 19 august 2020

“AUTENTISK OG FRI”

8 ugers gruppeforløb i København, der styrker dit selvværd, din selvforståelse, dit personlige lederskab og ikke mindst din evne til at stå ved, den du er.