Selvindsigt & retning

lær dig selv bedre at kende og tag lederskab i dit eget liv

Selvindsigt. retning. bidrag  

Det kræver selv-indsigt og evne til selv-refleksion være og leve autentisk. Det kræver indre styrke og mod at turde følge sin egen indre stemme og autoritet, at blive personlig leder i eget liv.

Alle vores tilbud til dig der er ung, er en invitation til større selvindsigt, til refleksion og indre udforskning. En invitation til dig om at stille spørgsmålstegn ved, hvad der driver dine valg og om du lader dig guide indefra, af egne værdier og ønsker til dit liv. En invitation til fornyet læring af simple redskaber der styrker dig, indefra ud.

identitet.
værdier.
bidrag.

EN TID MED MULIGHEDER OG UDFORDRINGER

Vi lever i en tid, hvor mulighederne er utallige, hvor alle sammenligner sig med alle og hvor fremtiden kollektivt er uklar. Det kan vække uro, stress, bekymringer og usikkerhed om fremtiden hos dig, der er ung. Hvem er du og hvilke valg, skal du træffe?

Mange unge oplever også en indre usikkerhed og utilfredshed, der gør det svært at se eget potentiale. De sociale medier gør det ikke lettere. Her præsenteres vi alle konstant for ‘perfektionisme’ og idealer, som ingen kan leve op til. Præstationsangst, følelsen af utilstrækkelighed og ensomhed er følelser mange unge genkender. Måske også dig.

Hvordan bliver vi stærke indeni, finder ro i os selv og finder modet til at vise verden hvem vi er – uden at kende fremtiden, uden at lytte til den indre selvkritiske dommer og lade os styre at frygt for at være udenfor eller blive afvist?

Hvor finder vi trygheden i en usikker verden?

Hvor hører vi til,  når hele verden er vores legeplads, eller er den?

Hos ACADEMY A tror vi på at vi bliver mere indre bæredygtige, hvis vi har høj selvindsigt, mental styrke og tør tage personligt lederskab for og i eget liv. Det kræver redskaber og et mindset de færreste af os har lært i skolen eller hjemmefra.

Hos ACADEMY A ønsker vi at støtte dig i at lære dig selv bedre at kende og stå ved dig selv, så du kan træffe bevidste beslutninger og navigere med størst mulig lethed gennem det liv, du lever.

Vi ønsker at hjælpe dig med at finde det autentiske udtryk af, hvem DU ER og give dig konkrete redskaber til at blive leder af dit eget liv.

Vi tror på, du har alle svar i dig allerede. Vi tror på, du er nok i den du er, allerede. Så vi ønsker ikke tilføre en ‘sandhed’ i dig som du skal leve efter, men nærmere give dig mulighed for at opdage og åbne for den sandhed og visdom, du allerede har.

ACADEMY A tilbyder dig

Vi tilbyder dig et åndehul fra hverdagens pres, et rum til at reflektere i, plads til at mærke efter, et fælleskab at gå på opdagelse i og et udvalg af konkrete redskaber, der vil give dig mere selvindsigt, gøre dig mere bevidst og autentisk i hverdagen.

Vi tilbyder dig udviklende og lærerige gruppeforløb, fordybende outdoor camps i naturen og individuel coaching.

 

Hvordan bliver du del af ACADEMY A?

Du kan tilmelde dig et af vores kurser eller deltager på nogen af vores gratis aktiviteter. Alle tilbud fra ACADEMY A har meget lille brugerbetaling, da vi ønsker at alle unge skal have mulighed for at lære sig selv at kende og give en del af et bevidst fællesskab.

Du kan her læse mere om vores forskellige gruppeforløb, outdoor camps og aftenmøder.

Kontakt os hvis du vil tilmelde dig – klik her

Vores Nyhedsbrev