Outdoor Camp

24 TIMER OFFLINE I NATUREN

outdoor camp

I naturen. 24 timer. 100% offline.

Vi lever i en tid, hvor de sociale medier og den konstante strøm af information har stor indflydelse på os og på vores oplevede livskvalitet. Og ikke kun positivt. I ACADEMY A er vi fortalere for, at vi bevidst tager offline pauser og aktivt bruger naturen, både som et redskab til indre ro og mental sundhed, men også som en ramme til fordybelse og øget selvindsigt. 

Se kalenderen for næste camp – klik her

 

Naturen.
offline.
pause.

24 timer offline outdoor camp 

Træk stikket fra de sociale medier en hel dag og kom med på 24 timers Outdoor Camp. En hel dag og nat er du i naturen, 100% offline – med eneste formål at tage en pause, åbne dine sanser og få mere i kontakt med den, du er.

Hvad laver vi? 

Sammen med en gruppe andre unge vandrer du ud i naturen – i stilhed – uden digitale forstyrrelser og ydre træk. Du har ikke et større formål eller mål, end at være til.

Det er svært at vide, hvad der sker på forhånd, når du ikke er ‘på’ – for når vi sænker farten  forsvinder et slør i tanker sig stille og roligt. I starten kan du føle dig rastløs – ved bare at skulle gå og være, men langsomt vil du begynde at opdage nye sider i dig selv, få svar på spørgsmål du måske har tumlet med længe, eller måske bare føle dig lettet over ikke at skulle være noget for nogen, hele tiden.

Når du fjerner alle stimulanser og kommer i kontakt med dine sanser, med naturens rå kraft og med stilheden – opdager du noget nyt. Ting bliver tydelige. 

Vi er sammen som gruppe på turen, men alligevel er du som deltager afsted på egen individuelle vandring og opdagelse.. 

Når vi vandrer i stilhed gennem smukke og dramatiske ydre landskaber vil du opleve, at dit indre begynder at fortælle dig noget, og nye veje åbner sig. I dig. Du vil opleve, at der er plads til DIG.

Det er aldrig til at sige, hvad der sker på en stille vandring i naturen. Alt kan ske, og intet. Du vil måske  – men ikke sikkert – få svar på:

 

 • Hvad har du brug for lige nu?
 • Hvad er vigtigst for dig?
 • Hvilken vej skal du vælge?
 • Hvad skal du slippe for at få mere plads til dig? 

 

Program

Dag 1 mødes vi og vandrer i naturen i 7 timer. Vi vandrer gennem forskelligt terræn, vi gør holdt og du guides jævnligt i at mærke efter, observere og bevidst være dig. Du bruger din dagbog til at skrive ned, hvad der sker undervejs, i dig. Ind imellem gør vi holdt – spiser frokost og bare er. Vi ankommer sidst på dagen til en shelterplads, hvor vi skal sove ude under åben himmel. Om aftenen laver vi fælles mad over bål, kigger på den store åbne stjernehimmel og sover til lyden af nattens stilhed. Vi står op sammen med solen, og der serveres morgenmad i det fri. Inden vi tager hjem laver vi fælles refleksion og deler vores oplevelser.

 

Du vil blive guided gennem en proces, der tager dig gennem:

 

 • Sanse-aktivering
 • Stille vandring
 • Narrativ vandring
 • Storytelling
 • Sitting quest/siddende meditation
 • Skrive processer 

Vi bruger naturens rum, der inspirerer til personlig udvikling og fordybelses-processer.

 

24 timer Offline

Du er offline i 24 timer for at få mulighed for fordybelse i dig selv og den proces, vi alle skal igennem. Hvis du har brug for, at nogen skal kontakte dig eller du har andre forpligtelser, kan du altid give dit nummer til gruppe-facilitatoren.

 

Hvad får du ud af det?

 • Fornyet energi
 • Indre ro
 • Kontakt med dig selv og din krop
 • Inspiration
 • Klarhed

 
Hvor er camp:

Vi har forskellige camps, både på Møn og i Nordsjælland.
Se kalenderen for datoer og steder, vi tager hen.

 

Hvad skal du have med?

Du medbringer selv frokost til dag 1 + aftensmad til bålet (kan gøres meget simpelt, vi koordinerer fælles inden vi tager afsted)
Vi sørger for morgenmad til dig.
Du medbringer liggeunderlag, sovepose og varmt tøj til natten + lommelygte.
Når du er tilmeldt vil du modtage en fuld pakkeliste.

 

Pris

Prisen er 500 kr pr camp pr deltager. Du sørger selv for transporten til det sted, hvor vi skal være og medbringer selv frokost dag 1 og aftensmad til bålet dag 1.

 

Tilmelding

Se kalenderen for datoer for næste outdoor camp – klik her

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores camps og reservere din plads, skriv til os på info@academy-a.dk

Vores Nyhedsbrev