kære dig, der er ung

Du er præcis som du skal være. Du er vigtig. Fremtiden har brug for dig.

Kære du, der er ung.

Ved du godt, at vi har brug for dig?
Ved du godt, at den du er og det du har på hjerte er vigtigt?
Ved du godt, at du er del af en generation, der skriver historie?

Hos ACADEMY A tror vi på, at den unge generation – du – spiller en afgørende rolle i den forandringsproces, vi alle befinder os midt i. Vi tror på, at du og de andre unge kommer til at være banebrydere for en ny måde at være menneske på. Fordi I som generation har en medfødt høj bevidsthed, I stiller nye krav til jeres omverden, til hverdagens indhold, til arbejdsmarkedets vilkår, til kønsroller og familiemønstre. I ved godt, at den måde vi gør tingene på i dag i samfundet ikke holder – og rigtig mamnge af jer, vil gerne være med til at gøre en forskel. Gå forrest, ik?

Det kræver mod, indre styrke, personligt lederskab og en evne til at være autentisk og autoritet i eget liv.

Det vil vi gerne støtte dig og alle andre unge i.

næste Gruppeforløb afholdes 18. november 2020 - 16 januar 2021.

Vores 8 ugers gruppeforløb ‘Autentisk og fri’ starter 18 november 2020. Over 8 uger fordyber du dig sammen med andre unge alder 18-25 år i spørgsmål som ‘Hvem er jeg?’, ‘Hvordan ser et autentisk liv ud for mig?’, ‘Hvor hører jeg til?’, ‘Hvor ønsker jeg at bevæge mig hen?’. Kom med og bliv del af et bevidst fællesskab med nysgerrig ligesindede, der – som du – ønsker at leve et bevidst liv, der både giver mening for dig og som bidrager positivt til andre.

EN NY MÅDE AT VÆRE MENNESKE PÅ

I – den unge generation – er født med høj bevidsthed og oplever verden gennem nye øjne. I mærker behovet for at gå andre veje end generationen før jer, men tvivler måske på om I kan. Om I har ret i jeres perspektiver. Om det I ser muligt, kan blive.

Nogen af jer oplever svære perioder, med depressive tanker, angst, indre uro og har følelsen af at være forkert og anderledes. I tvivler måske på, hvor I hører til – og hvor der er plads til ‘sådan nogen som jer’.

Men det er der. I hører til her. Verden har i den grad brug for jer. I har en særlig opgave. Hver og een af jer. 

Det er så vigtigt, at I tør leve som den I er. Autentiske og Frie. Vi har brug for, at I går forrest – viser, hvordan man lever med hjertet forrest, lever fra et sandt sted, indefra ud. Vi har brug for, at I skal vise jeres autentiske måde at gå til verden på, fordi den vil forvandle og transformere. Inspirere. Åbne andres mod til at gå egne veje.

Vi har så meget brug for at I – jer unge – tør sige jeres mening, at I tør gå jeres egen vej, tør stole på jer selv, og kan finde jeres egne svar – i jer sig. For det I kommer med, har vi alle brug for:

Vi har alle brug for en ny måde at leve på.
Vi har brug for nye måder at gå til hverdagen på.
Vi har brug for en revolution. For et gennembrud.
For nye måder at tænke og se verden på. 

Vi har ikke brug for de gamle måder at gå til verden på – virkelig. Den nedbryder mere end den opbygger.

Vi har brug for jeres kreativitet, nytænkning, jeres energi – og jeres mod til at gå mod strømmen og transformere alt det, der ikke længere fungerer – så vi sammen kan skabe noget nyt. Noget mere bæredygtigt – og mere frit.

Det betyder ikke, at alle skal være ‘Greta på båden’. Det betyder ikke, at du skal opfinde noget helt stort eller skal redde hele verden. Det betyder ikke at du skal gå gennem hverdagen med et tungt åg på dine skuldre.

Det betyder blot og simpelt, at du skal være præcis som du er – med al den kærlighed til livet, som du er kommet med. Du skal ‘bare’ bringe dig selv i spil – med den DU ER.

Det kræver mod, selvindsigt, bevidsthed og ikke mindst personlig lederskab at gå ‘din egen vej’. Det ved vi godt. Men vi – alle os bag ACADEMY A – hepper på dig. På jer. Og støtter jer, så godt vi kan.

 

ACADEMY A ER DESIGNET TIL JER

ACADEMY A er vores tilbud til jer mellem 18 – 25 år, hvor vi støtter jer og bidrager alt vi kan, så I er klædt på til den opgave, der venter jer.

Vi tilbyder gruppeforløb, holder workshops, temaaftener, outdoor camps mm. Vi inviterer jer ind i et frit rum, hvor den enkelte får lov til AT VÆRE SIG SELV, præcis som han eller hun er, lige nu. Og får mulighed for at spejle sig i andres unikke væsen, finde nye venskaber og blive en del af et fællesskab – omkring ‘det at være autentisk og fri’. 

Vi håber, at vi ses. Vi har brug for dig. 

Vores Nyhedsbrev