Historien bag

Det startede med et ønske

Det hele startede med et ønske om at bidrage. Tilbage i november 2018 søgte Louise Schønnemann efter en organisation, en sag eller et projekt, hvor hun kunne bidrage frivilligt. Længe havde medier og statistikker vist, at mange unge havde det svært. De oplevede et indre og ydre pres, og det havde store konsekvenser, både for den unge og for samfundet.

Noget kaldte her – på oplysning og nye perspektiver. Efter et møde hos en clairvoyant, efter masser af læsning om Generation Ys udfordringer, med fornyet indsigt i sociologien, psykologien og astrologiens forudsigelser for fremtiden valgte hun at starte ACADEMY A.  

et ønske.
Et bidrag.

Et ønske. En ide.

Ingen store ideer kan realiseres alene. Det kræver et fællesskab. 

Louise samlede en gruppe unge, der alle havde noget på hjertet og som alle havde en klar holdning til, hvad verden havde brug for i fremtiden. Et unge team blev nedsat, og sammen med en lang række kompetente fagpersoner med et stort hjerte blev fundamentet og strategien for ACADEMY A skabt. 


Missionen var klar

Louise var inspireret af Østens ‘Buddha Schools’, hvor alle unge obligatorisk skal gennemgå et kortere uddannelsesforløb i de buddhistiske livsprincipper, inden de sendes ud som bidragende mennesker i samfundet.

Med det ‘koncept’ som inspirationskilde blev missionen for ACADEMY A sat:

ACADEMY A skal inspirere unge til en ny – mere indrebæredygtig – måde at være menneske på i det 21. århundrede.

Academy A skal støtte unge i at blive mere autentiske, lære sig selv at kende, forstå sammenhængen mellem krop/sind/sjæl og lære at tage lederskab i eget liv – så de kan bidrage til verden fra et mere bevidst oplyst sted.

Vi har store drømme

Vi ønsker at leve i en autentisk verden, hvor alle mennesker føler sig accepteret for dén de er og tør møde op i verden, præcis som de er.

Vi ønsker at alle – unge som ældre – finder indre styrke til at leve et autentisk liv og kan tage personligt lederskab for eget liv.

Vi ønsker at alle har mulighed for at blive en del af et autentisk fællesskab,
og ønsker at bidrage her med dén, de er.

Læs mere om vores store drømme – klik her

Vores Nyhedsbrev