Filosofi

Det vi tror på

Vi tror på, at verden har brug for autentiske mennesker, som kender sig selv og er i kontakt med sig selv, som tør stå ved sig selv og udleve deres egen sandhed, som er i stand til at træffe egne valg – guided indefra.

Vi tror på, at verden har brug for mennesker, der kan indgå bevidst i fællesskabet og bidrage til dét, med dén de autentisk er. Vi tror på, at der er plads til alle – og at alle har noget at bidrage med til helheden. 

Vi tror også på, at vi har brug for at lære nye redskaber og tilegne os et nyt mindset for at kunne navigere bæredygtigt i det 21. århundrede.

Leveregler. mindset.
Filosofi.

Hos ACADEMY A efterlever vi nedenstående leveregler:

1. Vær autentisk

Vær dig selv 100% i udtryk, ord og handling. Verden har ikke brug for flere copy-cats. Verden har ikke brug for, at vi kopierer hinanden eller forsøger at strømline os. Verden brug for autentiske mennesker, der er i kontakt med deres egen indre sandhed, som tør vise hvem de er, gå deres egen vej og sige deres ærlige mening, også selvom det ikke passer ind i de traditionelle kasser og normer. 

 

2. Vær bevidst

Vær bevidst og mindful i din hverdag. I ord og handling. Verden har brug for, at vi alle er bevidste om, hvad der driver os og hvor vores handlinger kommer fra – og bevidste om, hvilken konsekvens vores handlinger har. De fleste handlinger vi foretager sker ud fra en autopilot – styret af ubevidste reaktionsmønstre.  Jo mere vågne vi er og jo større bevidsthed vi får om os selv, jo mere ansvar kan vi tage for os selv og vores vej gennem livet. Det kræver at vi i første omgang vågner op til, at vi reelt HAR valg – at vi KAN vælge og KAN gøre noget andet end vi automatisk siger, tænker, handler. De små ændringer i hverdagen kan give store forandringer. Men det kræver vi er bevidste nok, til at justere i det små.

 

3. Vær din egen autoritet

Lyt til dig selv og lad dine valg guide af din egen indre vejviser. Selvom vi er trænet til at spørge andre og lade ydre faktorer afgøre, hvad der er den rigtige vej for os, så ved du inderst inde hvad der er godt for dig. Du ved bedst. Ingen andre udenfor dig selv ved, hvordan dit autentiske liv ser ud, for dig. Hverken skolen, samfundet, dine forældre eller studievejlederen. Træn din medfødte evne til at lytte til din indre vejledning, bliv bevidst om din intuition. Din indre autoritet. Følg dit indre JA og NEJ, og lad dig guide herfra – frem for ydre autoriteter, der fortæller dig hvad du skal.

  4. Gå efter indre tilfredshed

  Frustration er et tegn på, at du ikke er autentisk. Brug den følelse og gå på opdagelse: Hvornår er jeg tilfreds? Hvornår laver jeg noget, der gør mig glad og rolig indeni? Hvordan har jeg det bedst? Hvad løfter min energi? Gør mere af det. Vær mere af det. Forvent ikke at andre skal forstå dig, for de er ikke dig. Forvent ikke at nogen udenfor dig selv skal kunne regne ud, hvad der gør DIG tilfreds. Det er meningen du skal være levende, føle kærlighed og være fri i tanke og krop. Alt andet er tegn på at du er i ikke-integritet, ikke-autentisk.

   

  5. Vær din egen brik i det store puslespil

  Accepter dén du er og bring dig selv i spil. Du er en afgørende brik i det store livspuslespil. Din opgave er, at lære din brik at kende, acceptere den og bringe den i spil. Vær DIG og møde op med den energi, du har – og spille den rolle der er dig givet.

  Mange kæmper for at finde en plads i livet. Vi tror vi skal præstere og bevise, at vi er noget værd for at være en accepteret del af samfundet. Men det passer ikke. Du skal ikke GØRE noget bestemt for at høre til, din opgave er at VÆRE dig. Dit autentiske jeg. 

  Vi må alle finde ind til, hvad det er – hvordan det ser ud. At være autentisk og bringe os selv i spil i fællesskabet herfra. Bidrage herfra. Hjælpe andre herfra. Sætte aftryk herfra. Når du bidrager med den du ER, vil du opdage automatisk, den værdi du har. 

  Vores Nyhedsbrev