Aftenmøder

Autentiske aftener. til inspiration og refleksion

‘ET AUTENTISK ØJEBLIK’

På vores temaaftener ‘Et autentisk øjeblik’ har vi inviteret forskellige mennesker – unge som ‘gamle’ – til at komme og fortælle deres autentiske livshistorie med alt hvad det indebærer.

Vi kan lære så uendelig meget af hinanden. Hvis vi tør vise os selv, dele vores historier og erfaringer. Det vil vi gerne fremme i ACADEMY A. 

Se i kalenderen, hvilke temaer vi har planlagt. Vi vil vildt gerne møde dig og give dig oplevelsen af at være en del af ACADEMY A. 

refleksion.
inspiration.
selvindsigt.

 

GRATIS tema-aftener for unge 

Vi vil gerne invitere dig med på en autentisk aften, hvor du kan møde ægte mennesker der fortæller deres ærlige historie om, hvordan livet er som menneske – for dem.

De deler om udvalgte oplevelser, hvor de har måtte se livet i øjnene og fortæller dig om, hvordan de kom videre – hvad de lærte – og hvad det har gjort dem til den, de er i dag.

Vi ved, hvor kraftfulde vores personlige historier kan være. En autentisk historie kan forløse og samle. Den kan give et spejl, så vi ser på os selv – men kan også udvide ens eget perspektiv.

Alle aftener er en invitation til dig som ung om at reflektere selv og sætte perspektiv på dit eget liv – i fællesskab med andre. Hver aften vil tilbyde dig et styrkende ’livs-redskab’, som du kan tage med dig hjem og bruge i din hverdag.

Hvorfor er autentiske historier så magiske? 

Der sker noget næsten transformerende, når vi lytter til en anden person der fortæller en autentisk historie fra eget liv. Vi får mulighed for at se bag de umiddelbare lag i et andet menneske, og vi får lov til at spejle os i historien, oplevelsen og møde os selv.

Vi kan lære så meget af hinanden, især hvis vi tør gå lidt tættere på og dele ud af os selv.

Vi er slet ikke så forskellige, når vi åbner os for hinanden. Vi bærer alle på svære oplevelser, og har alle vores kampe og udfordringer i livet som menneske. Vi har alle drømme og længsler. Og vi har alle brug for håb, tillid og optimisme.

 

Vores aftener er Ærlige. åbne. kærlige. sjove.  

Vi har med disse aftener et ønske om, at give dig der er ung mulighed for en pause fra din hverdag til refleksion over dig selv, dine valg og dit liv. Vi sigter mod at inspirere dig, få dig til at reflektere og give dig fornyet indsigt i, hvem du er og hvilke autentiske valg du kan træffe i dit eget liv.

Vi har udvalgt en række emner, vi synes er relevante for unge i tiden, og inviteret forskellige spændende personer ind for at dele erfaringe med jer, udfordre jer og invitere jer til at reflektere sammen med dem, om emnet på aftenen.  

Hvem er historiefortællerne?

 

Du kan i kalenderen se, hvem der er på hvilke aftener. Nogen gange er det ‘en kendis’ – andre gange en helt almindelig person. Nogen gange en ung, andre gange en ‘gammel nisse’.

Alle har til opgave at dele ud af egne erfaringer, til gavn for jer, og inspirere til selvrefleksion. 

Alle vores historiefortællere bidrager frivilligt med egen historie. Det er en del af ACADEMY A konceptet: At vi giver videre af de erfaringer vi har, så andre måske kan blive inspireret og lære af dem. 

Den røde tråd i alle fortællerne er, at alle har lovet at være hudløs ærlige, autentiske og bidrage med dét, de er og ved noget om. Til gavn for dig, som lytter med.

 

Vil du dele din historie?
 

Har du også lyst til at dele nogen af dine livserfaringer med andre unge, så skriv til os. Vi er altid på udkig efter autentiske historier, som kan hjælpe andre med at forstå sig selv bedre.

 

Se i kalenderen for næste tema-aften – klik her

 

Vores Nyhedsbrev